Atgal Pridėti receptą

Užkandžiai

Keistasis apkepas

Produktai:

Lavašas
200 g krevečių
200 g tarkuoto Parmezano sūrio
100 g gražgarsčių
4-5 šaukštai „MangoMajo“ majonezo
Raudonoji paprika
Aliejus
Rytietiškų prieskonių mišinys

Gaminimas:

Ruošiame įdarą:
Parmezano sūrį sutarkuokite į dubenį, supjaustykite gražgarsčių ir sudėkite nedideliais gabalėliais susmulkintą raudonąją papriką ir svieste apkepintas krevetes. Įdėkite „MangoMajo“ majonezo ir lengvai išmaišykite.

Lavašą suplėšykite rankomis įvairių dydžių gabalėliais ir jais išklokite skardą, apšlakstykite aliejumi , pabarstykite prieskoniais. Dėkite sluoksniais lavašo gabalėlius ir įdarą.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Naujienos

2017. 08. 04
Garstyčių diena: kodėl jas vertina prancūzai ir lenkai, bet pamiršta lietuviai

Garstyčios yra vadinamos vienu iš seniausių prieskonių, kuris buvo...


 

2017. 07. 21
Tarptautinės dešrainių dienos proga - ant žarijų keptas dešrainis

„Hotdogai“ arba dešrainiai. Daugelis tai įsivaizduoja kaip paprastą...