Atgal Pridėti receptą

Užkandžiai

Ryškios salotos

Produktai:

300 g raudonojo kopūsto, 200 g vištienos krūtinėlės, vienos saldžiosios paprikos, poro, citrinos, maltų juodųjų pipirų, druskos.

Gaminimas:

Kopūstus supjaustykite plonomis juostelėmis, įberkite druskos, cukraus, įpilkite citrinos sulčių, pabarstykite pipirais. Papriką supjaustykite smulkiais kubeliais, porą – griežinėliais. Viską sudėkite į indą. Vištienos krūtinėlę supjaustykite mažais gabaliukais ir pamarinuokite kaip esate įpratę. Paruoštus gabalėlius iškepkite įkaitintame rapsų aliejuje, ir, atvėsintus, sudėkite į salotas. Paskaninkite majonezu su mangais.

Naujienos

2017. 08. 04
Garstyčių diena: kodėl jas vertina prancūzai ir lenkai, bet pamiršta lietuviai

Garstyčios yra vadinamos vienu iš seniausių prieskonių, kuris buvo...


 

2017. 07. 21
Tarptautinės dešrainių dienos proga - ant žarijų keptas dešrainis

„Hotdogai“ arba dešrainiai. Daugelis tai įsivaizduoja kaip paprastą...