Atgal Pridėti receptą

Užkandžiai

Adžikoje marinuotas baltas sūris

Produktai:

1 varškės sūris (apie 350 g), ½ arb. šaukštelio druskos, 2 valg. šaukštai „Daumantų“ adžikos.

Gaminimas:

Sūrį nusausinti ir įtrinti druska. Iš visų pusių aptepti adžika ir suvynioti į foliją. Per naktį laikyti šaldytuve.

Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Sūrį kepti 30 minučių. Tada viršuje prakirpti foliją ir atverti. Įjungti grilio funkciją ir kepti dar 5 minutes, kad sūrio viršus apskrustų.

Sūrį taip pat galima kepti ir ant griliaus.

Galima valgyti tiek karštą, tiek šaltą. Puikiai tinka kaip užkandis prie alaus.

Naujienos

2017. 08. 04
Garstyčių diena: kodėl jas vertina prancūzai ir lenkai, bet pamiršta lietuviai

Garstyčios yra vadinamos vienu iš seniausių prieskonių, kuris buvo...


 

2017. 07. 21
Tarptautinės dešrainių dienos proga - ant žarijų keptas dešrainis

„Hotdogai“ arba dešrainiai. Daugelis tai įsivaizduoja kaip paprastą...