Atgal Pridėti receptą

Užkandžiai

Užkandis su vytinta jautiena

Produktai:

6 riekelės vytintos jautienos, 12 alyvuogių, 1 pundelis gražgarsčių, 200 gramų konservuotų ananasų, 0,5 gūželės „Iceberg“ salotų, 1 citrina, 1 valgomasis šaukštas garstyčių grūdelių, žiupsnelis druskos, juodųjų pipirų, 3 valgomi šaukštai „Daumantų“ majonezo „MangoMajo.

Gaminimas:

Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės pusele.
Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir salotų lapų paruošti salotas jas užpilti lengvu padažiuku (citrinos sultys, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai). Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia padėti mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.

Naujienos

2017. 08. 04
Garstyčių diena: kodėl jas vertina prancūzai ir lenkai, bet pamiršta lietuviai

Garstyčios yra vadinamos vienu iš seniausių prieskonių, kuris buvo...


 

2017. 07. 21
Tarptautinės dešrainių dienos proga - ant žarijų keptas dešrainis

„Hotdogai“ arba dešrainiai. Daugelis tai įsivaizduoja kaip paprastą...