Atgal Pridėti receptą

Užkandžiai

Užkandis su vytinta jautiena

Produktai:

6 riekelės vytintos jautienos, 12 alyvuogių, 1 pundelis gražgarsčių, 200 gramų konservuotų ananasų, 0,5 gūželės „Iceberg“ salotų, 1 citrina, 1 valgomasis šaukštas garstyčių grūdelių, žiupsnelis druskos, juodųjų pipirų, 3 valgomi šaukštai „Daumantų“ majonezo „MangoMajo.

Gaminimas:

Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės pusele.
Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir salotų lapų paruošti salotas jas užpilti lengvu padažiuku (citrinos sultys, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai). Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia padėti mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.

Naujienos

2017. 12. 22
Linkime laimingų ir sočių Kalėdų!

"Daumantų" pagardų gamintojai linki laimingų ir sočių Kalėdų!...


 

2017. 12. 20
Majonezas su laisvai laikomų vištų kiaušiniais laimėjo aukso medalį

"Daumantų" pagardų gamintojų majonezas "Exclusive" su laisvai laikomų...


Pasiekimai

 

Kokybė