Atgal Pridėti receptą

Užkandžiai

Cukinijos saulutės

Produktai:

Cukinija, 2 kiaušiniai, džiūvesėliai, 100 g fermentinis sūris, majonezo „MangoMajo“

Gaminimas:

Supjaustykite cukinijas griežinėliais ir apvolioję išplaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose, apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių. Kiekvieną griežinėlį apibarstykite tarkuotu sūriu ir uždėkite ant jo šaukštelį majonezo „MangoMajo“. Pastarasis pagardas, pagamintas iš mango vaisių, įvairių prieskonių ir tradicinio majonezo sudedamųjų dalių, suteiks cukinijoms pikantiško skonio. Tuomet uždenkite keptuvės dangtį ir palaikykite, kol išsilydys sūris.

Naujienos

2017. 08. 04
Garstyčių diena: kodėl jas vertina prancūzai ir lenkai, bet pamiršta lietuviai

Garstyčios yra vadinamos vienu iš seniausių prieskonių, kuris buvo...


 

2017. 07. 21
Tarptautinės dešrainių dienos proga - ant žarijų keptas dešrainis

„Hotdogai“ arba dešrainiai. Daugelis tai įsivaizduoja kaip paprastą...