Atgal Pridėti receptą

Užkandžiai

Meksika kvepiantis jautienos mėsainis

Produktai:

Mėsainio bandelė, jautienos maltinukas, didelis šaukštas tarkuoto Čederio sūrio, šaukštas trintų avokadų, jalapeno pipirai (jei nemėgstate aštriai, pasirinkite marinuotus žalius Lombardijos pipirus, jie yra švelnaus maloniai pikantiško skonio), šiek tiek pjaustytų raudonųjų svogūnų, du šaukštai Daumantų“ pomidorų padažo „Exclusive“, citrina (laimas), saujelė šviežių bazilikų, druska, pipirai, maltas kuminas, 1 šaukštelis alyvuogių aliejaus

Gaminimas:

Pomidorų padažą sudėkite į indą, pridėkite smulkintų bazilikų lapelių, įberkite druskos, jalapeno pipirų, malto kumino, įspauskite šiek tiek laimo sulčių, įpilkite alyvuogių aliejaus ir palikite pusvalandžiui. Po pusvalandžio paragaukite, įberkite druskos, jei trūksta. Avokadus apšlakstykite laimo sultimis. Mėsainio bandeles apšlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus, uždėkite čederio sūrio, įdėkite jautienos maltinuką ir pašildykite kol sūris apskrus. Skanaukite su paruošta tyre.

Naujienos

2017. 08. 04
Garstyčių diena: kodėl jas vertina prancūzai ir lenkai, bet pamiršta lietuviai

Garstyčios yra vadinamos vienu iš seniausių prieskonių, kuris buvo...


 

2017. 07. 21
Tarptautinės dešrainių dienos proga - ant žarijų keptas dešrainis

„Hotdogai“ arba dešrainiai. Daugelis tai įsivaizduoja kaip paprastą...