Atgal Pridėti receptą

Užkandžiai

Ant žarijų keptas mėsainis

Produktai:

„Hot dog“ tipo bandelė, dešrelė (turi būti tinkama kepti ant žarijų, tai gali būti vištienos, pipirinė, kario, česnakinė ar kt.), pusė nedidelio svogūno, šaukštas tarkuoto kietojo sūrio, šaukštas majonezinio padažo „Hamburger“, šaukštas lietuviškų garstyčių ir šaukštas kečupo.

Gaminimas:

Pirmiausia dešrelę ir bandelę švelniai apskrudinkite kepsninėje. Svogūną smulkiai supjaustykite. Apskrudintą bandelę įpjaukite išilgai, jos vidų ištepkite kečupu ir majoneziniu padažu, sudėkite smulkintus svogūnus ir dešrelę.
Dešrainio viršų patepkite plonu garstyčių sluoksniu, o ant viršaus pabarstykite tarkuoto kietojo sūrio. Dešrainį skrudinkite ant žarijų, kol sūris išsilydys. Patiekite su salotų lapais, pomidorais ar bazilikų lapeliais.

Naujienos

2017. 12. 22
Linkime laimingų ir sočių Kalėdų!

"Daumantų" pagardų gamintojai linki laimingų ir sočių Kalėdų!...


 

2017. 12. 20
Majonezas su laisvai laikomų vištų kiaušiniais laimėjo aukso medalį

"Daumantų" pagardų gamintojų majonezas "Exclusive" su laisvai laikomų...


Pasiekimai

 

Kokybė