Atgal Pridėti receptą

Užkandžiai

Ant žarijų keptas mėsainis

Produktai:

„Hot dog“ tipo bandelė, dešrelė (turi būti tinkama kepti ant žarijų, tai gali būti vištienos, pipirinė, kario, česnakinė ar kt.), pusė nedidelio svogūno, šaukštas tarkuoto kietojo sūrio, šaukštas majonezinio padažo „Hamburger“, šaukštas lietuviškų garstyčių ir šaukštas kečupo.

Gaminimas:

Pirmiausia dešrelę ir bandelę švelniai apskrudinkite kepsninėje. Svogūną smulkiai supjaustykite. Apskrudintą bandelę įpjaukite išilgai, jos vidų ištepkite kečupu ir majoneziniu padažu, sudėkite smulkintus svogūnus ir dešrelę.
Dešrainio viršų patepkite plonu garstyčių sluoksniu, o ant viršaus pabarstykite tarkuoto kietojo sūrio. Dešrainį skrudinkite ant žarijų, kol sūris išsilydys. Patiekite su salotų lapais, pomidorais ar bazilikų lapeliais.

Naujienos

2017. 09. 21
Lietuviai neatsispiria grybams: ir sūriu apkepa, ir baltą mišrainę pagardina

Šviežios voveraitės arba baravykai, pakepinti ant sviesto su bulvėmis...


 

2017. 08. 04
Garstyčių diena: kodėl jas vertina prancūzai ir lenkai, bet pamiršta lietuviai

Garstyčios yra vadinamos vienu iš seniausių prieskonių, kuris buvo...