Atgal Pridėti receptą

Užkandžiai

Traškios žuvies lazdelės

Produktai:

400 g baltos žuvies filė be kaulų, 2 maži kiaušiniai, 2 šaukštai vandens, 0,5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, truputis druskos ir maltų juodųjų pipirų, aliejaus kepimui

Gaminimas:

Žuvį supjaustykite juostelėmis. Apibarstykite druska bei pipirais ir palikite 10 minučių pasimarinuoti. Paskui nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Kiekvieną gabalėlį apvoliokite miltuose, kad tolygiai pasidengtų paviršius. Tuomet pamerkite kiaušinių ir vandens plakinyje, apvoliokite maltuose džiūvėsėliuose.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus. Patiekite su česnakiniu padažu („Aioli“ tipo).

https://www.youtube.com/watch?v=7oc1WoMQ1KU

Naujienos

2018. 06. 01
ES parama atsinaujinančiai energetikai

UAB „Daumantai LT“ įgyvendina projektą „Atsinaujinančios energijos...


 

2018. 03. 15
Lietuviški ekologiški padažai užkariauja pasaulį: „Daumantai“ planuoja 40 proc. eksporto augimą

Vieno didžiausių pagardų gamintojų Lietuvoje „Daumantai“ eksporto...


Pasiekimai

 

Kokybė