Atgal Pridėti receptą

Užkandžiai

Traškios vištienos juostelės

Produktai:

600 g vištienos filė, 3 šaukštai aštraus česnakinio padažo („Aioli“ tipo), 0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, aliejaus kepimui.

Gaminimas:

Vištieną supjaustykite juostelėmis, gerai sumaišykite su 3 šaukštais aštraus česnakinio padažo. Palikite apie pusvalandį pasimarinuoti. Džiūvėsėlius sumaišykite su sezamo sėklomis. Kiekvieną vištienos gabalėlį apvoliokite džiūvėsėlių ir sezamo sėklų mišinyje, kad tolygiai pasidengtų. Kepkite įkaitintame aliejuje iš visų pusių, kol apskrus. Sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius. Dar šiltus kepsnelius patiekite su aštriu česnakiniu padažu.

https://www.youtube.com/watch?v=sNIVQIpwyLU

Naujienos

2018. 03. 15
Lietuviški ekologiški padažai užkariauja pasaulį: „Daumantai“ planuoja 40 proc. eksporto augimą

Vieno didžiausių pagardų gamintojų Lietuvoje „Daumantai“ eksporto...


 

2017. 12. 22
Linkime laimingų ir sočių Kalėdų!

"Daumantų" pagardų gamintojai linki laimingų ir sočių Kalėdų!...


Pasiekimai

 

Kokybė