Atgal Pridėti receptą

Karštieji patiekalai

0_1494527306_sonkauliai2-7674a8585ac209d09f5be0aa6906c444.jpg

Avienos šonkauliukai kepti ant grotelių

2017. 05. 11.
2 kg avienos šonkauliukų, 150 g sauso baltojo vyno, 100 g granatų sulčių, kuokštelio kaledros šakelių, svogūnų laiškų, meškinių...
0_1470914066_burgeris-c8666109e1a9970b0ad602f6a1c125ee.jpg

Jautienos mėsainis su aluje virtais svogūnais

2016. 08. 11.
Mėsainio bandelė, jautienos mėsos paplotėlis, 6 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 1 vidutinio dydžio svogūnas, 1/2 šaukšto sviesto,...

Meksika kvepiantis jautienos mėsainis

2016. 08. 11.
Mėsainio bandelė, jautienos maltinukas, didelis šaukštas tarkuoto Čederio sūrio, šaukštas trintų avokadų, jalapeno pipirai (jei...
0_1470648881_garstyciusriuba-d697fc6206467551468ab6d957509d18.jpg

Garstyčių sriuba

2016. 08. 08.
1 morka, 1 poras, 3 šaukštai sviesto, 3 šaukštai miltų, 1 litras vandens arba daržovių, vištienos ar žuvies sultinio, 2 šaukštai...
0_1450357283_zuvies_kepsneliai-275bbca5e1ac81b715b186158530d7ce.jpg

„MangoMajo“ vištienos kepsneliai pagal Beatą

2015. 12. 17.
2 vištienos krūtinėlių (maždaug po 500 g kiekviena), 2 šaukštų Daumantų „MangoMajo“, 1 šaukšto citrinų sulčių, 1 šaukšto...
0_1450077370_kalakuto-koja-marinuota-su-majonezu_mz-0ead49abdd6a7f1bc539af886a2df2f7.jpg

Kalėdinis kalakutas pagal Beatą Nicholson

2015. 12. 14.
2 kalakuto šlaunų su kumpiu (3 kg mėsos), 2 labai kupinų šaukštų „Daumantų“ majonezo „Pusriebis“, 1 šakelės rozmarinų, 1...
0_1437654350_hotdog_web-b95838daee40f11a8b647db142a4d9c3.jpg

Ant žarijų skrudintas dešrainis

2015. 07. 23.
Iš kokybiškų produktų kepsninėje paruoštas dešrainis nustebins šeimą ir draugus. Lengvai pagaminam ir žaismingam pateikalui reikės šiek tiek žarijų ir dūmo.

Kiauliena su kiniškais elementais pagal direktoriaus Roberto receptą

2015. 06. 29.
300 g kiaulienos išpjovos, skiltelė česnako, gabalėlis imbiero, du šaukštai sojos padažo, 5-10 lašų sezamo aliejaus, 2 šaukštai...

Šašlykas su imbiero ir ciberžolės aromatu

2015. 06. 25.
Švelnus, bet labai stipriai išreikšto skonio egzotiškas marinatas vištienai. Šis marinatas puikiai kepiniams ant laužo pasiskaninti, kad jaukus ir šiltas vakaras su draugais įsimintų ilgam.
0_1434715552_d_07-e9fc442584459f813d743414ea4e7831.jpg

Šašlykas su barokiniu prieskoniu

2015. 06. 19.
Be šašlykų trumpiausios vasaros nakties Joninių neįsivaizduoja nė vienas lietuvis. Kad šašlykas būtų tikrai sodraus skonio, sultingas ir kvapnus, svarbu žinoti kokius produktus pasirinkti marinatui, kaip jį paruošti ir nebijoti eksperimentuoti.
0_1434446534_blynai-f7bd268191f2a4ab03f60e6fe4fad5af.jpg

Moliūgų ir bulvių blynai

2015. 06. 16.
3-4 didelės bulvės, moliūgo (maždaug tiek pat, kiek bulvių masės), 1 svogūnas, 2 kiaušiniai, 2-3 šaukštai Daumantų „Karališko“...
0_1432561028_spageciai-su-kapareliais-23a3a4441d13ff9002eb8b8266e2b190.jpg

Spagečiai su alyvuogėmis ir kaparėliais

2015. 05. 25.
400 g spagečių, 1 česnako skiltelė, 1 valg. šaukštas ypač tyro alyvuogių aliejaus, 300 g „Daumantų“ tradicinio pomidorų padažo su...
0_1432560956_spageciai-su-tunais-b89356db28a9d9c06ec1eee6e6fa8269.jpg

Makaronai su tunu, citrinomis ir pomidorais

2015. 05. 25.
500 g vamzdelių formos makaronų, 200 g tuno aliejuje, 1 citrina (sultys ir žievelė), 200 g „Daumantų“ karališko pomidorų padažo su...
0_1432560868_pica-su-burokeliais-57ecc20e1f4db39df8023c62019fb153.jpg

Madinga pica su burokėliais, feta ir gražgarstėmis

2015. 05. 25.
Tešlai:
1 arb. šaukštelis sausų mielių, žiupsnis cukraus, 180 ml šilto vandens, 225 g kvietinių miltų, 1/2 arb. šaukštelio...
0_1432560743_pomidorine-sriuba-b4b28dca62c179b04ee4e6e613660023.jpg

Tiršta pomidorinė ryžių sriuba

2015. 05. 25.
1 svogūnas, 1 morka, 1 saliero stiebas, 2 valg. šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus, 120 g baltų, rudų ir laukinių ryžių mišinio...
0_1432098736_gfot5941fotografe-0e35b94bffdebd9b21ec37d3ff679f05.jpg

Vištienos filė vaisių ir pomidorų padaže su karštais daržovių gabaliukais

2015. 05. 20.
600 gramų vištienos filė, 200 gramų sviesto, 3 figos, prieskonių, 1 baklažanas, 2 vidutinio dydžio morkos, druska, prieskoniai, 3 persikai,...
0_1432011814_asorti-025c837fee00d7939be91834a800b6e4.jpg

Daržovių asorti su aistringuoju padažu

2015. 05. 19.
Daržovių asorti:
1 vidutinio dydžio morkos, pusės geltonos paprikos, maždaug po 50 gramų Briuselio kopūstų ir šparaginių pupelių, 100...
0_1417695170_keistasis-apkepas-1322068628f974403e1ec4bd638a1f05.jpg

Keistasis apkepas

2014. 12. 04.
Lavašas
200 g krevečių
200 g tarkuoto Parmezano sūrio
100 g gražgarsčių
4-5 šaukštai „MangoMajo“ majonezo
Raudonoji...
0_1417694142_svelnus-suktinukai-13e3823cf17a033a4afc76751b85e54a.jpg

Švelnūs suktinukai

Tešlai:
2 pilnos stiklinės miltų
1 kiaušinis
1/2 stiklinės vandens
1/2 šaukštelio kepimo miltelių
Žiupsnelis druskos
Žiupsnelis ...

Naujienos

2017. 05. 23
Bičiulių parama padėjo laimėti

„Daumantų“ pagardų gamintojai džiaugiasi sunkiaatlečio Egidijaus...


 

2017. 05. 22
"Daumantų" susikūrimo istorija

Internetinio portalo „Lietuvos žinios“ projektas #augulietuvoje...