Veikla

DARBINE_003-d282cd90a10e2a8aecd8e22d2c00b063.jpg

"Daumantų" susikūrimo istorija

2017. 05. 22

Internetinio portalo „Lietuvos žinios“ projektas #augulietuvoje domėjosi „Daumantų“ pagardų gamintojų susikūrimo istorija.

Plačiau: http://lzinios.lt/lzinios/augu-lietuvoje/kaip-padazai-tapo-pagrindiniu-verslo-patiekalu/244026

Prie sventinio stalo juokauti pageidautina-a3f7a62b0750c02e320b3bde19ccd70f.jpg

Psichoterapeutas: valgant prie šventinio stalo – juokauti pageidaujama

2017. 04. 12

Ką daryti, jeigu valgant išsprūsta pokštas ar anekdotas? Atsiprašyti ir toliau tyliai valgyti? Ar „skelti“ dar vieną linksmą nutikimą, kad šventė būtų linksmesnė, o valgiai skanesni? Psichoterapeutas Olegas Lapinas sako, kad valgant prie šventinio šeimos stalo, juokauti pageidaujama: „Priešingu atveju šventė gali virsti rimta ir įtempta procedūra“.

Pasak O. Lapino,...

brc-certified-893733fd62463dd72b37bc1a006ca3e8.jpg

Auditas įrodė – garantuojame produktų kokybę ir saugą

2017. 04. 05


Tarptautinės sertifikavimo kompanijos Lloyd Register Quality Assurance“  auditoriai bendrovės „Daumantai LT“ cechuose tikrino majonezo, pomidorų padažų ir kečupų gamybos atitikimą „Pasaulinio maisto saugos standarto“  reikalavimams. Šiais metais įmonei suteiktas AA lygio sertifikatas. Įmonė atestuojasi kasmet nuo 2006...

patiekalas-9e472113808c00d207ec9d9ad5312981.jpg

Skaniausių Birštono patiekalų kūrėjai apdovanoti pagardais

2017. 03. 24

Daumantų“ pagardų gamintojai įsteigė prizus pirmą kartą vykusio konkurso „Kulinarinis Birštono žemėlapis“ dalyviams. Jame dėl geriausio, originaliausio ir įsimintino patiekalo titulo varžėsi 8 kurorto maitinimo įstaigos.

Konkurso metu buvo pademonstruotas šefų meistriškumas ir...



  • Pūslapis 1 iš 12

Naujienos

2017. 05. 23
Bičiulių parama padėjo laimėti

„Daumantų“ pagardų gamintojai džiaugiasi sunkiaatlečio Egidijaus...


 

2017. 05. 22
"Daumantų" susikūrimo istorija

Internetinio portalo „Lietuvos žinios“ projektas #augulietuvoje...