Atgal Pridėti receptą

Originalūs padažai

0_1434611472_1virtairukytaikarkai-c49615fc14ad35e28f21f3e5c776b751.jpg

Virtai rūkytai karkai, kumpiui ar šoninei

2015. 06. 18.
„Daumantų“ pagardų kūrėjas Algis Kairys siūlo mėsos, žuvies ir makaronų patiekalus, salotas ir picą pasigardinti įvairiais padažais. Originalūs improvizuoti nevengiančio skonio meistro padažai tiks ir šventiniams, ir kasdieniniams patiekalams pasiskaninti

Aštrus padažas prie žuvies ir mėsos

2015. 06. 18.
250 g „Daumantų“ majonezinio padažo „Baltasis“, sumaišyti su 1 šaukštu „Wasabi“ krienų ir kuokšteliu susmulkintų raudonėlių...
0_1434611837_13astruspriemesos-1c93657939abf0acb6857ce505b6d08c.jpg

Aštrus padažas prie žuvies ir mėsos

2015. 06. 18.
250 g „Daumantų“ majonezinio padažo „Rausvasis“, 3 skiltelės česnako, šaukštas „Sriracha“ padažo.

Aštrus padažas prie žuvies ir mėsos

2015. 06. 18.
250 g „Daumantų“ majonezo „Provansalis“, 5 skiltelės česnako, šaukštas „Sriracha“ padažo.

Greitai paruošiamas padažas žuvies patiekalams pagardinti

2015. 06. 18.
250 g „Daumantų“ majonezo „Provansalis“, 3 šaukštai „Daumantų“ paprikų kečupo, krapų.

Greitai paruošiamas padažas žuvies patiekalams pagardinti

2015. 06. 18.
250 g „Daumantų“ majonezo „Provansalis“, krapai, šaukštas sojos padažo.
0_1434611684_10greitaiparuosiami-priezuvies-e46473a743f90cb463dce7ca24a14a00.jpg

Greitai paruošiamas padažas žuvies patiekalams pagardinti

2015. 06. 18.
250 g „Daumantų“ majonezo „Provansalis“, kalendrų, šaukštas ryžių acto.
0_1434611658_9sodrus_vistienai-89ce3c4451552d08fe43a8dd05f76111.jpg

Sodrus padažas vištienai

2015. 06. 18.
200 g 25 % grietinėlės, 200 g „Daumantų“ pomidorų padažo „Karališkas”, šaukštas figų džemo, petražolės stiebelis, šaukštas...
0_1434611638_8troskintaitriusienai-fa6f3ce6fdf7c77584b88bcb6754f05f.jpg

Rožinis padažas troškintai triušienai

2015. 06. 18.
500 g „Daumantų“ paprikų kečupo, 1 svogūnas, morka, 200 g 30% riebumo grietinėlės, 4 skiltelės česnako, juodieji ir kvapieji pipirai,...
0_1434611617_7lengvas-padazas-darzovemsd_006-c40e5554f13fc9e7994cbd49b9ae76e0.jpg

Lengvas padažas šviežių daržovių salotoms

2015. 06. 18.
250 g „Daumantų“ majonezo „Gardus“ , 2 šaukštai citrinų sulčių, 1 šaukštas „Daumantų“ lietuviškų garstyčių, šaukštelis...

Pikantiškas padažas picai

2015. 06. 18.
250 g „Daumantų“ majonezo „Tradicinis“, 2 šaukštai „Daumantų“ pomidorų padažo „Be jokių E“, 1/2 svogūno.

Kvapnus padažas makaronams

2015. 06. 18.
250 g „Daumantų“ majonezo „Alyvuogė“, sūrio „Džiugas“ Parmezano“, 2 šaukštai „Daumantų“ pomidorų padažo „Be jokių...

Prie keptos anties ar žąsies

2015. 06. 18.
250 g „Daumantų“ majonezo „Be E“, 2 šaukštais spanguolių arba šeivauogių uogienės.

Žuviai ir jūros gėrybėms

2015. 06. 18.
250 g „Daumantų“ majonezo „Karališko su čiobreliais“ , 1 šaukštas „Daumantų“ garstyčių, 1 šaukštelis balzaminio acto.

Žuviai ir jūros gėrybėms

2015. 06. 18.
250 g „Daumantų“ majonezo „Be E“, 1 šaukštas citrinų sulčių, 2 skiltelės česnako, ryšulėlis petražolių.


Naujienos

2017. 08. 04
Garstyčių diena: kodėl jas vertina prancūzai ir lenkai, bet pamiršta lietuviai

Garstyčios yra vadinamos vienu iš seniausių prieskonių, kuris buvo...


 

2017. 07. 21
Tarptautinės dešrainių dienos proga - ant žarijų keptas dešrainis

„Hotdogai“ arba dešrainiai. Daugelis tai įsivaizduoja kaip paprastą...