Produktai

Patiekalas su voveraitemis-2e6086b5185f840b91930b21dded7cfb.jpg

Lietuviai neatsispiria grybams: ir sūriu apkepa, ir baltą mišrainę pagardina

2017. 09. 21

Šviežios voveraitės arba baravykai, pakepinti ant sviesto su bulvėmis bei grietine ir dar paskaninti spirgučiais. Jeigu bent vieną dieną praleidote miške rinkdami grybus, tuomet būtų didžiulis nesusipratimas rudens pradžioje neparagauti minėto patiekalo.

Grybus lietuviai mėgsta, tad renka pačius įvairiausius ir su jais ruošia šaltus patiekalus, mišraines, marinuoja,...

Burgeris-83a1f8e3ef529e146c5eeec1a864531b.jpg

Garstyčių diena: kodėl jas vertina prancūzai ir lenkai, bet pamiršta lietuviai

2017. 08. 04

Garstyčios yra vadinamos vienu iš seniausių prieskonių, kuris buvo naudojamas dar Kinijoje prieš 3000 metų. Dabar garstyčioms tenka iškęsti negailestingą vis naujai sukuriamų pagardų ir padažų konkurenciją, todėl jos nepelnytai nustumtos į šalį. Kasmet pirmąjį rugpjūčio šeštadienį pasaulyje minima garstyčių diena. Tai gera proga prisiminti šį įvairiam maistui tinkantį...

Desrainis-bef5ab7861d8f2b93f1932bfee78ddbf.jpg

Tarptautinės dešrainių dienos proga - ant žarijų keptas dešrainis

2017. 07. 21

„Hotdogai“ arba dešrainiai. Daugelis tai įsivaizduoja kaip paprastą bandelę, į kurią „įkomponuota“ dešrelė, salotų, kopūstų lapai, pjaustyti agurkėliai ir visa tai pagardinta kečupu. Tačiau viskas priklauso nuo fantazijos namie ar sodyboje, ingredientų, ir daugelio greitai paruošiamas maistas nustebins net išrankius artimuosius ar svečius.

Šį sekmadienį, liepos 23...

bba_lithuania_2017_daumantu-d323ec7d56424fa47c9ac0128b8796b6.jpg

Metas išsirinkti geriausią majonezą Velykoms

2017. 04. 10

„Daumantų“ majonezas – geriausias pasirinkimas pagal kainos ir kokybės santykį Lietuvos rinkoje.–. Tuo yra įsitikinę šalies vartotojai. Išsakydami savo nuomonę, jie rėmėsi savo patirtimi. Sprinter tyrimų duomenimis 58 procentai žmonių teigia dažniausiai majonezą vartojantys su virtais kiaušinais, dar 57 procentai juo gardina mėsą, žuvį ir paukštieną, 55...



  • Puslapis 1 iš 8

Naujienos

2017. 09. 21
Lietuviai neatsispiria grybams: ir sūriu apkepa, ir baltą mišrainę pagardina

Šviežios voveraitės arba baravykai, pakepinti ant sviesto su bulvėmis...


 

2017. 08. 04
Garstyčių diena: kodėl jas vertina prancūzai ir lenkai, bet pamiršta lietuviai

Garstyčios yra vadinamos vienu iš seniausių prieskonių, kuris buvo...