Atgal Pridėti receptą

Užkandžiai

0_1501230010_desrainis-1613d1821e9938d5ddadcf8a5261e550.jpg

Ant žarijų keptas mėsainis

2017. 07. 28.
„Hot dog“ tipo bandelė, dešrelė (turi būti tinkama kepti ant žarijų, tai gali būti vištienos, pipirinė, kario, česnakinė ar kt.),...
0_1470914066_burgeris-c8666109e1a9970b0ad602f6a1c125ee.jpg

Jautienos mėsainis su aluje virtais svogūnais

2016. 08. 11.
Mėsainio bandelė, jautienos mėsos paplotėlis, 6 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 1 vidutinio dydžio svogūnas, 1/2 šaukšto sviesto,...

Meksika kvepiantis jautienos mėsainis

2016. 08. 11.
Mėsainio bandelė, jautienos maltinukas, didelis šaukštas tarkuoto Čederio sūrio, šaukštas trintų avokadų, jalapeno pipirai (jei...
0_1450357551_cuk_saulutes-4742a6cfd4b1f0b1469fa240dd4996f5.jpg

Cukinijos saulutės

2015. 12. 17.
Cukinija, 2 kiaušiniai, džiūvesėliai, 100 g fermentinis sūris, majonezo „MangoMajo“
0_1450356115_vyt_jautiena-5d655f47e93a58271e769aead492fe47.jpg

Užkandis su vytinta jautiena

2015. 12. 17.
6 riekelės vytintos jautienos, 12 alyvuogių, 1 pundelis gražgarsčių, 200 gramų konservuotų ananasų, 0,5 gūželės „Iceberg“ salotų,...
0_1434446534_blynai-f7bd268191f2a4ab03f60e6fe4fad5af.jpg

Moliūgų ir bulvių blynai

2015. 06. 16.
3-4 didelės bulvės, moliūgo (maždaug tiek pat, kiek bulvių masės), 1 svogūnas, 2 kiaušiniai, 2-3 šaukštai Daumantų „Karališko“...
0_1432560868_pica-su-burokeliais-57ecc20e1f4db39df8023c62019fb153.jpg

Madinga pica su burokėliais, feta ir gražgarstėmis

2015. 05. 25.
Tešlai:
1 arb. šaukštelis sausų mielių, žiupsnis cukraus, 180 ml šilto vandens, 225 g kvietinių miltų, 1/2 arb. šaukštelio...
0_1432560657_suris-marinuotas-adzikoje-d5769961c9d6de67e070b347f9123c5d.jpg

Adžikoje marinuotas baltas sūris

2015. 05. 25.
1 varškės sūris (apie 350 g), ½ arb. šaukštelio druskos, 2 valg. šaukštai „Daumantų“ adžikos.
0_1417695598_ryskios-salotos-67546f5c4e427553bb88816d787675a9.jpg

Ryškios salotos

2014. 12. 04.
300 g raudonojo kopūsto, 200 g vištienos krūtinėlės, vienos saldžiosios paprikos, poro, citrinos, maltų juodųjų pipirų, druskos.
0_1417695170_keistasis-apkepas-1322068628f974403e1ec4bd638a1f05.jpg

Keistasis apkepas

2014. 12. 04.
Lavašas
200 g krevečių
200 g tarkuoto Parmezano sūrio
100 g gražgarsčių
4-5 šaukštai „MangoMajo“ majonezo
Raudonoji...
0_1417694142_svelnus-suktinukai-13e3823cf17a033a4afc76751b85e54a.jpg

Švelnūs suktinukai

Tešlai:
2 pilnos stiklinės miltų
1 kiaušinis
1/2 stiklinės vandens
1/2 šaukštelio kepimo miltelių
Žiupsnelis druskos
Žiupsnelis ...

Naujienos

2017. 08. 04
Garstyčių diena: kodėl jas vertina prancūzai ir lenkai, bet pamiršta lietuviai

Garstyčios yra vadinamos vienu iš seniausių prieskonių, kuris buvo...


 

2017. 07. 21
Tarptautinės dešrainių dienos proga - ant žarijų keptas dešrainis

„Hotdogai“ arba dešrainiai. Daugelis tai įsivaizduoja kaip paprastą...