Veikla

agurkai2-1cc5a4f667fdfee23d853b3e28ef69fe.jpg

Kėdainiai šventė jubiliejinę Agurkų šventę

2017. 07. 17

Ir agurkų, ir gardžių patiekalų iš agurkų Kėdainiuose netrūksta, todėl Kultūros centras kasmet visus kviečia į Agurkų šventę. Jubiliejinė, 20-oji, Agurkų šventė miesto parke vyko liepos 15 dieną.

Kasmet po staigmeną

Šių metų organizatorių staigmena -...

DARBINE_003-d282cd90a10e2a8aecd8e22d2c00b063.jpg

"Daumantų" susikūrimo istorija

2017. 05. 22

Internetinio portalo „Lietuvos žinios“ projektas #augulietuvoje domėjosi „Daumantų“ pagardų gamintojų susikūrimo istorija.

Plačiau: http://lzinios.lt/lzinios/augu-lietuvoje/kaip-padazai-tapo-pagrindiniu-verslo-patiekalu/244026

Prie sventinio stalo juokauti pageidautina-a3f7a62b0750c02e320b3bde19ccd70f.jpg

Psichoterapeutas: valgant prie šventinio stalo – juokauti pageidaujama

2017. 04. 12

Ką daryti, jeigu valgant išsprūsta pokštas ar anekdotas? Atsiprašyti ir toliau tyliai valgyti? Ar „skelti“ dar vieną linksmą nutikimą, kad šventė būtų linksmesnė, o valgiai skanesni? Psichoterapeutas Olegas Lapinas sako, kad valgant prie šventinio šeimos stalo, juokauti pageidaujama: „Priešingu atveju šventė gali virsti rimta ir įtempta procedūra“.

Pasak O. Lapino,...

brc-certified-893733fd62463dd72b37bc1a006ca3e8.jpg

Auditas įrodė – garantuojame produktų kokybę ir saugą

2017. 04. 05


Tarptautinės sertifikavimo kompanijos Lloyd Register Quality Assurance“  auditoriai bendrovės „Daumantai LT“ cechuose tikrino majonezo, pomidorų padažų ir kečupų gamybos atitikimą „Pasaulinio maisto saugos standarto“  reikalavimams. Šiais metais įmonei suteiktas AA lygio sertifikatas. Įmonė atestuojasi kasmet nuo 2006...



  • Puslapis 1 iš 12

Naujienos

2017. 09. 21
Lietuviai neatsispiria grybams: ir sūriu apkepa, ir baltą mišrainę pagardina

Šviežios voveraitės arba baravykai, pakepinti ant sviesto su bulvėmis...


 

2017. 08. 04
Garstyčių diena: kodėl jas vertina prancūzai ir lenkai, bet pamiršta lietuviai

Garstyčios yra vadinamos vienu iš seniausių prieskonių, kuris buvo...